Expertise

De oprichter, Marina de Haan, is een dienstverlener in hart en ziel. Met een HBO opleiding Facility Management en een Master Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit is haar passie het optimaliseren van bedrijven of bedrijfsonderdelen. Mensen op de juiste plek, zodat hun talenten tot hun recht komen en zij met plezier naar hun werk gaan, efficiƫnte processen en een duidelijke richting en koers met bijbehorende prioriteiten. Uit de koers volgen de acties om het gewenste doel te bereiken.

Marina de Haan heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring in de zorg en werkte afwisselend in (algemene, psychiatrische en universitair medische) ziekenhuizen, commerciƫle dienstverleners voor de zorg en VVT organisaties (verpleging, verzorging en thuiszorg).

In 2006 werd zij door haar vakgenoten gekozen als manager van het jaar en vervulde anderhalf jaar het ambassadeurschap voor de FMN (Vereniging voor Facility Management Nederland).

Met de gedachte dat een manager of directeur niet alles zelf kan, maar vooral de regiefunctie op zich moet nemen en de helikopterview dient te bewaren, heeft zij een netwerkorganisatie opgericht, waarin zij samenwerkt met specialisten op het gebied van procesinrichting, ziekteverzuim, fiscaal juristen et cetera. Voor zover deze niet in de instelling aanwezig zijn, heeft zij een uitgebreid netwerk. Zie ook haar profiel op Linked IN.